ronaldo pelipaita Yksi merkittävimmistä asioista Lionel Messissä on se, että hänen hahmoonsa ei ole vaikuttanut globaali maine tai omaisuus. Argentiinalainen on edelleen sama ujo, nöyrä, lempeä poika, joka ryntäsi ensimmäisen kerran näyttämölle puolivälissä. 2000-luku. Hän on tietysti kypsynyt yksilönä ja on nyt paljon enemmän johtajana kentällä - mutta lopulta hän on silti sama henkilö.

Messi on harvoin ollut vaikeuksissa käytöksensä vuoksi kentällä viimeisten 13 vuoden aikana, mutta vuosien varrella on ollut muutamia huonon käytöksen tapauksia. Hänet karkotettiin vain 40 sekuntia Argentiinan debyyttinsä jälkeen vuonna 2005 kyynärpään vuoksi - ainoana hänen uransa punainen kortti muuten - ja sai neljän ottelun pelikiellon viime vuonna, kun hän loukkasi aputuomaria MM-karsintaottelussa Chileä vastaan. Messillä, kuten melkein kaikilla muillakin jalkapalloilijoilla, on myös vuosien varrella ollut erilaisia ​​vaikeuksia vastustajista - enimmäkseen johtui turhautumisesta, koska he eivät ole lakanneet likaamasta häntä. Kaiken kaikkiaan hänen käyttäytymisensä kentällä on kuitenkin ollut esimerkillistä.

Messi törmää erotuomarin kanssa Chelsea-ottelun aikana. Messi on kuitenkin tilanteessa, jossa hän voi luultavasti päästä eroon sanomasta enemmän erotuomareille ja Halvat Jalkapallo Pelipaidat avustajille kuin useimmat