real madrid paita Merseysiden punainen puolisko muistaa Rafa Beniteziä ehdottomasti edelleen lämmöllä. Espanjalaisella oli hieno kuusi vuotta Liverpoolin pomoina vuoteen 2010 asti ja hän valvoi kuuluisaa Miraclea Istanbulissa vuonna 2005, kun punaiset voittivat Mestarien liigan AC Milania vastaan. Benitezillä on ollut loitsuja Real Madridissa ja Napolissa, mutta nyt hän löytää itsensä takaisin Englantiin nukkuvan jättiläisen Newcastle Unitedin kanssa.

Ohjattuaan Harakan takaisin Englannin kärkisarjaan vuoden MM-sarjassa, Toon on aloittanut kunnollisen elämän takaisin Valioliigassa kolmella voitolla ensimmäisestä kuudesta ottelustaan. Sunnuntaina he isännöivät Benitezin vanhaa liekkiä St. James' Park, jossa Liverpool osallistui peliin vain yhdellä voitolla kuudesta viimeisestä ottelustaan. Kesän aikana punaisten arvostettu omaisuus, Philippe Coutinho, yhdistettiin valtavaan rahansiirtoon Barcelonaan, mutta lopulta Liverpool vastusti käteistä. Benitezille Coutinhon pitäisi pyrkiä pysymään Liverpoolissa huolimatta siitä, että hän näkee seuran liikkuvan oikeaan suuntaan."Uusien omistajien myötä he ovat käyttäneet rahaa ja heillä on hyvä joukkue. Joten ymmärrän joitain pelaajia, kun he ajattelevat mennä, koska heillä on suuria tarjouksia", Benitez kertoi Sky Sportsille.

"Mutta silti Coutinho on erittäin hyvässä jalkapallo paidat netistä joukkueessa, erittäin hyvässä seurassa, erittäin vahvassa seurassa", Benitez jatkoi. "Joten uskon, että hän pärjää. Hän tekee jo maaleja. Tunnen hänet, koska hän oli