neymar pelipaita aikojen huonoimmista ostoksista. Hän saapui valtavalla maksulla ja pelasi vain 12 kertaa ainoalla kaudellaan ennen kuin hänet myytiin takaisin Shakhtarille 15 miljoonalla eurolla.Henrikh Mkhitaryan - Borussia Dortmund 27,5 miljoonalla eurolla vuonna 2013 Mkhitaryania seurustelivat useat seurat vuonna 2013, mutta Dortmund voitti takaa-ajon. Bayerniin siirtyneen Mario Gotzen tilalle allekirjoitettu Mkhitaryan oli suuri menestys Saksassa.

Hän teki maalin, loi ja muodosti loistavan yksikön hyökkäävien pelaajien, kuten Marco Reusin, Robert Lewandowskin ja Pierre-Emerick Aubameyangin, kanssa. Man United maksaisi 30 miljoonaa puntaa vuonna 2016, mutta hän kamppaili Jose Mourinhon johdolla. Armenialainen päästettiin irti osana sopimusta Alexis Sanchezin hankkimisesta Arsenalista tammikuussa 2018, jolloin hän aikoo palata raiteilleen. Fernandinho - Manchester City 34 miljoonalla punnalla vuonna 2013 Fernandinho on ollut Citylle valtava menestys, ja siitä on tullut olennainen osa tiimistä välittömästi ja pitäen roolissa viisi vuotta.

Hän on voittanut kaksi Valioliigan mestaruutta ja jalkapallopaidat lapsille kolme liigacupia tuona aikana ja saavuttanut uusia korkeuksia tällä kaudella Guardiolan johdolla joukkueen ennätysmestaruusvoitossa."Ei mitenkään. Ei mitenkään. Fernandinho on paljon, paljon parempi",