manchester united pelipaita Southamptonin voitosta EFL Cupin finaalissa helmikuussa - United sijoittui kauden kuudenneksi Valioliigan taulukossa - mutta voitto tänä iltana tarkoittaisi, että kannattajat lopettavat 2016-17 kampanjan hymyillen kasvoillaan.

Mourinhon puoli etenee finaaliin vedonvälittäjien suosikkeina, vaikka heidän viimeaikainen muotonsa on epävakaa. Ja jos he päätyvät nostamaan pokaalin, he päätyvät ennätykseen, jota heidän kova kotimainen kilpailijansa Liverpool ei voi koskaan rikkoa. Ei sillä, että he tarvitsevat. mitään lisäkannustimia voittaa tämän illan ottelu, mutta tämä tekisi voiton mausta hieman makeammalta.

United voi tehdä ennätyksen, jonka Liverpool ei voi koskaan verrata. Jos United voittaa Eurooppa-liigan, heistä tulee vasta viides seura eurooppalaisen jalkapallon historiassa, joka on voittanut kaikki kolme mantereen suurinta palkintoa. Joten se on Mestarien liiga/ European Cup, Europa League/UEFA Cup ja nyt lakkautettu Cup-voittajien Cup.United voitti vuoden 1991 Cup-voittajien Cupin Barcelonan 2-1-voiton ansiosta Rotterdamissa - Mark Hughesin voittomaali terävästä kulmasta on yksi seuran historian tunnetuin - mutta Liverpool ei koskaan päässyt pokaaliin 39-vuotisen olemassaolonsa aikana.Vain neljä seuraa on tehnyt senVain neljä muuta seuraa on voittanut kaikki kolme suurta Euroopan palkintoa: Bayern München, Chelsea, Juventus ja Ajax. Lähimpänä Cup-voittajien Cupin voittoa Liverpool oli vuonna 1966, jolloin jalkapallo pelipaidat Borussia Dortmund voitti finaalissa Hampden Parkissa 2-1. Voittaako United Eurooppa-liigan finaalin tänä iltana? Kerro mielipiteesi jättämällä kommentti alle.