liverpool pelipaidatReal Madridilla on maailman jalkapallon täydellisin joukkue, ja Zinedine Zidanella on nyt kadehdittava tehtävä yrittää parantaa sitä ennen kauden 2017–2018 kampanjaa. Madridin presidentti Florentino Perez tulee kokemaan kiusauksen tuoda mukaan toinen niin kutsuttu "Galactico" varsinkin jos James Rodriguez lähtee odotetusti Bernabeusta. Chelsean Eden Hazard on yhdistetty Espanjan pääkaupunkiin siirtymiseen, mikä varmasti tyydyttäisi faneja, mutta näyttää siltä, ​​että Madridin kesän ykkössiirtokohde on toinen Valioliigan pelaaja.

Yksi alueista, joita Madrid voisi parantaa, vaikka Keylor Navas on ollut suurelta osin erinomainen Los Blancosille sen jälkeen, kun hän liittyi nykyisten työnantajiensa palvelukseen Levantesta vuonna 2014, on maalissa. Ja David de Gea romahti dramaattisesti kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän siirtyi Real Madridiin Manchester Unitedista. yhdestoista tunnilla on maailmanluokan maalivahti Madrid, jonka allekirjoittaisi mielellään. Daily Mailin mukaan Unitedin on tarjottava lähes 80 miljoonaa puntaa saadakseen De Gean palvelut. Espanjan jalkapallotoimittaja Guillem Balague puolestaan , on väittänyt, että Jose Mourinh

o myy De Gean, jos Madrid tarjoaisi 25 miljoonaa euroa plus hyökkääjä Alvaro Morata. Joka tapauksessa näyttää olevan erittäin todennäköistä, että De Gea on pelannut viimeisen ottelunsa Red Devils -joukkueessa. Mitä Steven Gerrard sanoi vihaiseksi United-fanitUnitedin fanit voisivat saada anteeksi, jos he eivät halua tunnustaa tai hyväksyä sitä. Loppujen lopuksi, kuka tahansa United allekirjoittaa De Gean tilalle, he eivät ole yhtä hyviä kuin Espanjan maajoukkueen pelaaja - elleivät he jotenkin m jalkapallo paidat netistä Manuel Neuer, Thibaut Courtois tai Jan Oblak.