messin lapset Joidenkin asioiden ei ole tarkoitus muuttua, mutta Lionel Messi pelaa Barcelonassa. Argentiinalaisesta on tullut legenda tuolla katalonialaisella klubilla ennen kuin hänen pelipäivänsä on päättynyt, ja on vaikea kuvitella hänen pelaavan kenellekään muulle. Aivan kuten Francesco Totti Romassa, Messiä rakastavat Barcelonan uskolliset ja lisäksi, joilla olisi todella varaa palkita viisinkertainen Ballon d'Or -voittaja Espanjan jättiläisiltä?

Vain kourallisella puolilla maailmaa olisi uskottavasti varaa 30-vuotiaalle, mutta hänen sopimuksensa päättyessä ensi kesänä ehkä avautuu mahdollisuus. Raporttien mukaan Manchester City varmasti ajattelee niin ja olisi valmis maksamaan 357 miljoonaa puntaa-tai 400 miljoonaa euroa-turvatakseen palvelunsa. Hänellä on myös 14 maalia 11 pelissä Barcassa, samoin kuin kansainvälinen joukkuetoveri ja läheinen ystävä Sergio Aguero uskovat, että Messi voisi liittyä hänen joukkoonsa kansalaisille? Aguero kertoi argentiinalaiselle lähetystoiminnan tyC Sportille: "Raha ei ole ongelma tässä Mielestäni Messi, kuten Ronaldo, on pelaaja, joka on heidän klubinsa symboli ja heidän on vaikea lähteä. Haluaisin saada Leon joukkueeseeni, mutta se vaikuttaa melko monimutkaiselta. "

Vaikka Messi on sopimuksen viimeisenä vuotena Jalkapallo Pelipaidat lapsille omalla painatuksella Nou Campissa, Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu sanoi: ”Kaikki on allekirjoitettu. Ei ole syytä huoleen. ”Aguero on tällä hetkellä hyllyllä