real madrid pelipaita viikko sitten Ronaldo julistettiin vihdoin FIFA: n kannen tähdeksi vuoden 2018 iteroinnissa. Oltuaan aiemmin mukana kahden Pro Evolution Soccer -pelin kannessa, oli oletettu, että portugalilainen supertähti liittyi kyseiseen peliin, kun taas pitkäaikaisesta kilpailijasta Lionel Messistä oli tullut FIFA: n synonyymi. olla painajainen EA Sportsille, kun otetaan huomioon tapahtumien käänne ja Ronaldon halu lähteä Real Madridista.

Entinen Manchester Unitedin mies voisi todennäköisesti jättää Espanjan ennen kuin peli ilmestyy, jolloin kansi on jo vanha. Vaikka EA voisi tehdä viime hetken uudelleenbrändäyksen varmistaakseen, että sitä säädetään, The Mirror uskoo, että on olemassa kaikki mahdollisuudet, että julkaisupäivä saatetaan siirtää tämän seurauksena. Matka.

Pelaajat saavat mahdollisuuden seurata Alex Hunteria jälleen, kun hän tekee itselleen nimeä pelissä, mutta jotkut julkaistut kuvat ovat osoittaneet, että Ronaldo on jonkin verran vuorovaikutuksessa hänen kanssaan. Tämän vuoksi on parasta kaikille, että Ronaldo tekee siirtonsa Jalkapallo Paidat Lapsille ennemmin kuin myöhemmin.