real madrid pelipaita Theo Walcott julkistetaan Evertonin pelaajaksi jo tänään, kun hän on sopinut henkilökohtaisista ehdoista Toffeesin kanssa ja läpäissyt lääkärin Finch Farmilla. 28-vuotias on valmis suorittamaan 20 miljoonan punnan siirron Arsenalista, jossa hän vietti 11 vuotta sen jälkeen, kun hän liittyi Gunnersiin arvostetuksi 16-vuotiaana Southamptonista. Walcott jättää Emirates Stadiumin ja on tehnyt 108 maalia 397 ottelussa. Ei huono tuotto pelaajalle, joka oli usein sijoitettu oikealle laidalle ja tehnyt useita vaihto -esiintymisiä.

Manchester Unitedin entinen puolustaja Rio Ferdinand kiteytti Walcottin turhauttavan uransa hienosti BT Sportissa viikonloppuna.Hän uskoo, että Englannin maajoukkueen pelaaja ei ole täyttänyt odotuksiaan ja että hän on syyllinen vain puutteisiinsa. (Klikkaa TÄSTÄ lukeaksesi Ferdinandin lainaukset kokonaisuudessaan.) Kuten Ferdinand sanoi, vuosien varrella on ollut paljon het

kiä, jolloin näytti siltä, ​​että penni olisi vihdoin pudonnut Walcottille. Yksi niistä hetkistä tuli syyskuussa 2016, kun Walcott teki he voittivat 2-0 voiton FC Baselista Mestarien liigassa.Ne olivat Walcottin neljäs ja viides maali seitsemästä aloituksesta kaikissa kilpailuissa kauden lasten jalkapallopaidat 2016-17 avausviikkojen aikana ja Arsenalin fanit alkoivat uskoa, että epäjohdonmukainen laitahyökkääjä oli kohta räjähtää.