liverpool pelipaita parhaan mahdollisuuden vahvistaa asemaansa maailman parhaana jalkapalloilijana.Hän on nyt paennut Lionel Messin varjon ja tahdon ole vakava haastaja sekä Ballon d'Orille että FIFA: n "Best" -palkinnolle, jos hän inspiroi PSG: tä Mestarien liigan kunniaksi tällä kaudella.

200 miljoonalla punnalla Neymarin inspiroivia esityksiä Euroopan johtavassa klubikilpailussa on vähiten PSG: ltä odotettavissa.Neymar kiitti Barcelonaa emotionaalisella Instagram -postauksella. Barcelonaan ja selittää syyt PSG: hen liittymiseen. "Ja suurin haaste", Neymar sanoi, "mikä motivoi minua eniten liittymään uusiin joukkuetovereihini, on auttaa klubia valloittamaan faniensa haluamat tittelit." David Beckhamin viesti NeymarNeymarin Instagram-viesti on levinnyt virukseen ja maailmanluokan hyökkääjä sai jopa tyylikkään viestin entiseltä PSG-tähdeltä David Beckhamilta. "Kunnioitus parhaalta parhaalle ..." Beckham kirjoitti. "Liittyminen mahtavaan klubiin upeiden ihmisten ja uskomattomien fanien kanssa, onnea

@neymarjr" .Beckham on iloinen Neymarin päätöksestä.Beckham on sekä Real Madridin että PSG: n entinen pelaaja, oletettavasti iloinen siitä, että Neymar on vaihtanut Camp Noun Parc -puistoon. Englannin entisestä kapteenista tuli fanien suosikki Pariisissa ja Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille hän sai emotionaalisen lähetyksen viimeisestä pelistään ammattilaisjalkapalloilijana vuonna 2013.