juventus pelipaita ronaldo toiseen, kun Stoke taisteli 1-1-tasapeliin West Ham Unitedia vastaan ​​maanantaina, Berahino oli toiminnassa seuran alle 23-vuotiaiden joukossa, esiintyen 5-1. Berahino teki Stoken ainoan maalin, mutta se ei riitä vakuuttamaan Paul Lambertia tuomaan hänet takaisin ykkösjoukkueeseen.

24-vuotias on karkotettu huonon aikataulun ja vielä huonomman ponnistelun vuoksi, kun kerran lupaava ura menee hukkaan. Daily Mailin mukaan Berahinoa on määrätty 1 500 punnan sakolla useamman kerran myöhästymisestä. ” Paul ei vain näe tarpeeksi häneltä eikä tee poikkeusta ”, lähde kertoi sanomalehdelle. Se on ikävä tilanne pelaajalle, jota nykyinen Englannin pomo Gareth Southgate piti kerran Harry Kanea edellä. Lähes potkut vuonna 2012 Vuonna 2013, vähän ennen kuin hän voitti voittajan 20-vuotiaana West Bromwich Albionissa Manchester Unitedia vastaan, Southgate valitsi Berahinon Kanen alle Englannin alle 21-vuotiaiden ottelussa. Vuonna 2017 Berahino lähti West Bromista Stokeen, mutta Baggiesiin. Berahino vietti kauden 2011-12 jälkipuoliskon lainalla Brentfordissa, missä ilmeni merkkejä siitä, että hänellä ei ehkä ole vaadittua asennetta menestyäkseen korkeimmalla tasolla. Berahino usein n kyllästyi hotellissaan ollessaan The Beesin kanssa.

Hän isännöi juhlia, ja Brentfordin virkamiehet olivat ”hämmästyneitä” nähdessään tequila -auringonnousuja Berahinon huonevälilehdessä. Berahinon huoneen Lasten jalkapallovaatteet sanotaan olleen ”vastenmielinen sotku” yhden