neymar pelipaita Vaikka on vielä liian aikaista ehdottaa Liverpoolia ottamaan yksi käsi Valioliigan pokaalin jälkeen lauantaina saadun selvän 5-1-voiton jälkeen Arsenalista, on selvää, että Jurgen Kloppin joukkue pysähtyy nyt. taulukko - vaikka tämä alijäämä on saattanut pienentyä seitsemään pisteeseen, kun luet tämän, riippuen Manchester Cityn vierailusta Southamptonissa sunnuntaina iltapäivällä. koskettavan matkan päässä Liverpoolista kärsittyään shokin 3-1 tappion kotona Wolvesille.

Liverpool on tehnyt tällä kaudella 48 liigamaalia - enemmän kuin mikään muu joukkue Cityä lukuun ottamatta - mutta se on heidän vahvuutensa puolustuksessa, joka on kiistatta ollut heidän suurin voimavaransa tällä kaudella. Kahdeksan maalia 20 ottelussa. Tämä on merkittävä ennätys, josta Klopp ansaitsee valtavan kunnian. Virgil van Dijkin ja Alisson Beckerin hankinnat ovat olleet

mestarillisia. Arsenal ansaitsee kunnian ainakin Liverpoolin mahtavan puolustuksen tunkeutumisesta ja ottaa johtajuuden prosessissa Ashley Maitland-Nilesin jalkapallo pelipaidat omalla nimellä kautta. Viisi minuuttia myöhemmin Liverpoolin tilanne oli kuitenkin 2-1 Roberto Firminon nopean tulipalon ansiosta.