messi paita Antonio Conte ilmoitettiin Inter Milanin uudeksi johtajaksi perjantaiaamuisin. Italialainen valmentaja vietti kauden poissa dugoutista Chelsean erotettua hänet vuonna 2018 - hän on viettänyt suurimman osan ajastaan ​​taistellessaan klubin hyvityksestä tuomioistuimessa Voitettuaan 9 miljoonaa puntaa ratkaisussa 10 päivää sitten, tämä osoittautui jo melko onnistuneeksi kuukaudeksi Contelle, ja asiat ovat hänelle entistä parempia.

Hän palaa johtoon yhdessä Euroopan suurimmista klubeista ja palaa suoraan Mestarien liigaan sen jälkeen, kun Inter sijoittui neljänneksi Serie A: ssa tällä kaudella, mutta aloittaessaan työn Conte on järkyttänyt useita Juventus-faneja. ennustaa CL: n finaalin Interin on maksettava 80

miljoonaa puntaa Lukakusta. 49-vuotias on Torinon klubilegenda, joka on pelannut siellä 13 vuotta vuosina 1991–2004. Tuona aikana hänestä tuli kapteeni ja hän voitti viisi Serie A -titteliä, yhden italialaisen Cup, UEFA Cup ja Mestarien liiga. Vähemmän kuin vuosikymmenen kuluttua hän palasi Juveksi manageriksi ja voitti vielä kolme jalkapallo pelipaidat Scudettoa ja kaksi Italian Super Cupia.